[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: outloud and tones



I'm having issues with beep running under vmware and can't quite figure
out what the issue is. 

Obviously it is trying to do something... as it hangs for the period of
the generated beep.

The man page suggests that there may be issues if run from an xterm,
which in a way was what I was trying.  Also tried as root from a console
and no joy either.

Anyone got any ideas?  All other sound appears to be working fine.

Cheers

Bart
 

 "T. V. Raman" <tv.raman.tv@gmail.com> writes:

> I'm using /usr/bin/beep
>
>>>>>> "Bart" == Bart Bunting <bart@ursys.com.au> writes:
>     Bart> Hi everyone, What method are people using to generate
>     Bart> tones with the outloud speech server?
>     Bart> 
>     Bart> I currently don't have them working and really miss
>     Bart> them :).
>     Bart> 
>     Bart> Cheers
>     Bart> 
>     Bart> Bart
>     Bart> 
>     Bart> -----------------------------------------------------------------------------
>     Bart> To unsubscribe from the emacspeak list or change your
>     Bart> address on the emacspeak list send mail to
>     Bart> "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a subject of
>     Bart> "unsubscribe" or "help".
>
> -- 
> Best Regards,
> --raman

-----------------------------------------------------------------------------
To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
subject of "unsubscribe" or "help".



If you have questions about this archive or had problems using it, please send mail to:

priestdo@cs.vassar.edu No Soliciting!

Emacspeak List Archive | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1999 | 1998 | Pre 1998

Emacspeak Files | Emacspeak Blog | Search the archive