[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Getting Emacs/W3 to work with BARD again



On one system, where I'm running Emacs 23 and Emacspeak 33, I'm able to
log onto BARD just fine. On a new system, where I'm running Emacs 24 and
Emacspeak 37, I'm having trouble logging onto BARD. I get a message that
my log in attempt has failed.

In the *Messages* buffer on my new system where the log in fails, I see
the following messages:

Contacting host: nlsbard.loc.gov:443
Downloading of `https://nlsbard.loc.gov/login/validate_credentials'
complete.
Drawing... done

On the older system, where the login is successful, I see the following
messages:

Contacting host: nlsbard.loc.gov:443
Opening TLS connection to `nlsbard.loc.gov'...
Opening TLS connection with `gnutls-cli -p 443 nlsbard.loc.gov'...failed
Opening TLS connection with `gnutls-cli -p 443 nlsbard.loc.gov
--protocols ssl3'...failed
Opening TLS connection with `openssl s_client -connect
nlsbard.loc.gov:443 -no_ssl2 -ign_eof'...done
Opening TLS connection to `nlsbard.loc.gov'...done
Submit Form: Login
Opening TLS connection to `nlsbard.loc.gov'...
Opening TLS connection with `gnutls-cli -p 443 nlsbard.loc.gov'...failed
Opening TLS connection with `gnutls-cli -p 443 nlsbard.loc.gov
--protocols ssl3'...failed
Opening TLS connection with `openssl s_client -connect
nlsbard.loc.gov:443 -no_ssl2 -ign_eof'...done
Opening TLS connection to `nlsbard.loc.gov'...done
Opening TLS connection to `nlsbard.loc.gov'...
Opening TLS connection with `gnutls-cli -p 443 nlsbard.loc.gov'...failed
Opening TLS connection with `gnutls-cli -p 443 nlsbard.loc.gov
--protocols ssl3'...failed
Opening TLS connection with `openssl s_client -connect
nlsbard.loc.gov:443 -no_ssl2 -ign_eof'...
Downloading of `https://nlsbard.loc.gov/newbardmsg' complete.
Drawing... done
Opening TLS connection with `openssl s_client -connect
nlsbard.loc.gov:443 -no_ssl2 -ign_eof'...done
Opening TLS connection to `nlsbard.loc.gov'...done
Downloading of `https://nlsbard.loc.gov/newbardmsg' complete.
Drawing... done
Downloading of `https://nlsbard.loc.gov/newbardmsg' complete.
Drawing... done

I suspect I'm missing something on my new system, but I don't see
anything in my notes or by Googling anything. Anyone have any ideas? Thanks!





-- 
Christopher (CJ)
chaltain at Gmail

-----------------------------------------------------------------------------
To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
subject of "unsubscribe" or "help".



If you have questions about this archive or had problems using it, please send mail to:

priestdo@cs.vassar.edu No Soliciting!

Emacspeak List Archive | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1999 | 1998 | Pre 1998

Emacspeak Files | Emacspeak Blog | Search the archive