[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Problems with doubletalk ss 1.5



Well, what version of ROM do you have? I believe you need to
update. That's what I had to do.
Regards,
Vic

Ben van Poppel writes:
 > I've just got around to upgrading my doubletalk LT speech server for
 > Emacspeak from 1.0 to 1.5. I've been having problems with the synth
 > packing it in whenever I perform certain operations. Cycling the power
 > on the Doubletalk is the only way I can get it to start talking
 > again. I didn't have this problem under v1.0 of the server. 
 > 
 > >From what I've gathered from the cases I've looked into, it happens
 > when dtk-tone is called without the 'force'
 > argument. E.g. delete-backward-char doesn't upset things, but
 > kill-word, backward-kill-word, kill-line and emacspeak-speak-mode-line
 > do. Another thing is that if I do a kill-word at the end of a buffer,
 > it behaves normally, i.e. doubletalk sounds a beep and says nothing. 
 > 
 > Does anybody have ideas as to where the problem is coming from, or any
 > suggestions as to how I might find out?
 > 
 > Thanks in advance.
 > 
 > Ben
 > 
 > -----------------------------------------------------------------------------
 > To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
 > emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
 > subject of "unsubscribe" or "help"

-----------------------------------------------------------------------------
To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
subject of "unsubscribe" or "help"


Emacspeak Files | Subscribe | Unsubscribe