[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Loosing Speech On Dectalk version 4.6 and Emacspeak




I've not noticed anything like this with the software dectalk. It will
"die" no and then, but a C-e C-s gets it going again. However, dectalk
5.0 won't work with the current driver unless some minor changes are
made (see list archives for details).

Tim

>>>>> "Bruce" == Bruce  <chester02@fltg.net> writes:

 Bruce> Hi!  I was wondering if someone could tell me if they have
 Bruce> experienced loss of voice using Dectalk version 4.6 after
 Bruce> about 30 minutes of usage? I got this version several months
 Bruce> ago and have noticed that I loose all speech while in
 Bruce> Emacspeak. I have to close out Emac using ctrl X/C and log
 Bruce> back into Emacspeak. Sometimes I even have to go to a new
 Bruce> window and log in as a new user, or forced to power down and
 Bruce> reboot.  I have now gotten the 5.0 version, which I was to
 Bruce> have originally but given the older version, but listening to
 Bruce> the discussions, I am wondering if 5.0 will even fix the
 Bruce> problem.

 Bruce>     Has anyone have a fix for this or is it part of the broken
 Bruce> Emacspeak you have been talking about?

 Bruce>         Bruce

 Bruce> -----------------------------------------------------------------------------
 Bruce> To unsubscribe from the emacspeak list or change your address
 Bruce> on the emacspeak list send mail to
 Bruce> "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a subject of
 Bruce> "unsubscribe" or "help"

-----------------------------------------------------------------------------
To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
subject of "unsubscribe" or "help"