[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Playing Sounds Within Emacspeak



If I remember correctly, hit c-e c-a.

Thanks,
Bill
On 8/17/2013 6:51 AM, Steve Holmes wrote:
This may have been discussed before but I can't remember where. I have
emacspeak running with espeak as the speech synth with default
settings. I also have speakup running with espeakup but I silence
speakup in the console running emacs. So far, so good. However, I
don't get any introductry sounds or auditory icons from emacspeak. Are
there other settings I must change to get these working? Oh and this
happens with no PulseAudio running.

What might I be missing here?

Thanks.

-----------------------------------------------------------------------------
To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
subject of "unsubscribe" or "help".


-----------------------------------------------------------------------------
To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
subject of "unsubscribe" or "help".



If you have questions about this archive or had problems using it, please send mail to:

priestdo@cs.vassar.edu No Soliciting!

Emacspeak List Archive | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1999 | 1998 | Pre 1998

Emacspeak Files | Emacspeak Blog | Search the archive