[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: What am I missing



And, you compiled the Outloud speech engine in the emacspeak
directory? Did it compile without errors?

> Thank you for your responce.  I am launching emacspeak from the comand line in 
> a terminal.  I tried >emacspeak -o also.
> 
> Thanks,
> 
> Pete
> 
> On Monday 06 May 2002 11:11, Janina Sajka wrote:
> > How are you launching emacspeak with ViaVoice?
> >
> > On Mon, 6 May 2002, Pete Sinnott wrote:
> > > Hi,
> > >
> > > I have installed all of the ViaVoice packages and Emacspeak 16.  When I
> > > load Emacspeak I get the voice message "this is emacspeak" .  The
> > > compile-Log tells me Press C-h C-e to get an overview of emacsapeak 16.0
> > > I am completely operational, and all circuits are functioning perfectly! 
> > >  I do not hear any sound.  It would appear the system is not working or
> > > am I missing something.
> > >
> > > Pete
> > >
> > > -------------------------------------------------------------------------
> > >---- To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
> > > emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
> > > subject of "unsubscribe" or "help"
> 

-- 
	
				Janina Sajka, Director
				Technology Research and Development
				Governmental Relations Group
				American Foundation for the Blind (AFB)

Email: janina@afb.net		Phone: (202) 408-8175

Chair, Accessibility SIG
Open Electronic Book Forum (OEBF)
http://www.openebook.org

-----------------------------------------------------------------------------
To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
subject of "unsubscribe" or "help"