[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: sound problem possibly tcl error



I had a similar problem (but a different symbol name).  Turns
out that if you link g++ code with the command name "gcc"
(even though it's the same binary) it doesn't add the g++
library by default.

I added the line:

CC=g++

right after the line that says:

TTS=tcleci.so eci.ini VIAVOICE

in the Makefile.  This solved the problem for me by causing make
to link using g++ instead of gcc.

You have to "make clean" and then "make" after making this change.

Good Luck!

-Eric

bct wrote:
> 
> Hello, I'm trying to install emacspeak with viavoice and can't
> get past one problem.  I can execute viavoice from the
> command line but when emacspeak is started no sound occurs.
> No errors are reported by emacspeak.
> 
> I've tried running all the diagnostic tests and they indicate
> the driver "outloud" isn't working.  After typing "tcl outloud"
> the following error is reported:
> 
> Error: couldn't load file /linux-outloud/tcleci.so undefined symbol
> __gxx_personality_v0 while executing load $tclTTS/tcleci.so
> (file outloud line 290)
> 
> Does this make sense to anyone?
> 
> At first i thought it was a compile problem and tried to remake
> tcleci but the compile had problems?
> 
> jeff
> 
> -----------------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
> emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
> subject of "unsubscribe" or "help"

-----------------------------------------------------------------------------
To unsubscribe from the emacspeak list or change your address on the
emacspeak list send mail to "emacspeak-request@cs.vassar.edu" with a
subject of "unsubscribe" or "help"